Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
qdamage
|
Написане: 19.04.2006 11:33:42 Тема повідомлення: Короткий метр... |
|
|
Прочитав недавние анонсы на киноколе, уверился в мысли, что короткометражки у нас в Украине снимают соки JAFFA и группа компаний ФОКСТРОТ, а зарубежное кино к нам возит АРТХАУЗ-ТРАФИК.
Но само это кино никто никогда не видел. Можно найти только кем-то выложенные на сайтах нелегальные копии "Подорожніх". Я прав? _________________ Ivan Misuno
Ретроспективные показы фильмов "Ирпенского кинофестиваля" через Интернет
http://www.openchannel.kiev.ua/festival.aspx |
|
Догори |
|
 |
denya Адміністратор форуму

|
Написане: 19.04.2006 12:06:42 Тема повідомлення: |
|
|
Ну фільми знімають режисери, про них також можна прочитати в новинах на нашому сайті. А дистириб'юторів закордонних стрічок в Україні теж чимала кількість. "Подорожні" можна було подивитись в рамках проекту Future Shorts , про це ми також писали. Тож, не дуже зрозумілий Ваш коментар.
А про спонсорів того чи іншого проекту... Думаю, це нормальні речі, бо держслужбовці сьогодні переймаються іншими речами. Та й про це ми також пишемо _________________ Денис Лущик
редактор |
|
Догори |
|
 |
qdamage
|
Написане: 19.04.2006 12:12:55 Тема повідомлення: |
|
|
Наверно я необъективен. Просто в последнее время занят - диссертацией, работой, своими проектами - что времени на посещение кинотеатров не остается. О большинстве кинопроектов узнаю по новостям, начинающимся со слов "завершился" или "прошел". :)
Мысль моего сообщения - 21 век на дворе. ;) Скоростной интернет, есть возможность смотреть кино просто не отходя от рабочего места. Однако тех режиссеров и продюсеров, кому это интересно, или хотя бы тех, кто готов обсуждать это - единицы... _________________ Ivan Misuno
Ретроспективные показы фильмов "Ирпенского кинофестиваля" через Интернет
http://www.openchannel.kiev.ua/festival.aspx |
|
Догори |
|
 |
denya Адміністратор форуму

|
Написане: 19.04.2006 12:22:19 Тема повідомлення: |
|
|
Ну, можу порадити заходити до нас частіше, з часом запрацює розсилка, підписавшись - будете отримувати анонси всіх подій, пов'язаних з кіном.
Також, KINOKOLO.UA пропонує послугу – потоки новин у форматі RSS News Feeds. Вона вже працює! _________________ Денис Лущик
редактор |
|
Догори |
|
 |
Oleg
|
Написане: 27.04.2006 22:32:17 Тема повідомлення: |
|
|
denya написав: | "Подорожні" можна було подивитись в рамках проекту Future Shorts , про це ми також писали |
Кстати в тему.
Подорожні в Одессе или как это было
http://www.promoplus.com.ua/foto.htm |
|
Догори |
|
 |
Ернеста

|
Написане: 07.12.2007 22:33:55 Тема повідомлення: |
|
|
Є Українські короткомктражки, просто вони добре сховані за масами масмедіа, і якшо гарні, то часто їх відкривають закордонні фестивалі, а в нас про них згадають тіки формально ( фільм "Проти сонця" вартий хвилин перегляду  |
|
Догори |
|
 |
|