Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
dima_elf Адміністратор форуму

|
Написане: 25.02.2008 20:02:59 Тема повідомлення: Реальний крок розвитку укр.кіна |
|
|
Мов тут було багато……тепер з’явилася можливість зробити щось реальне……
По-перше, не все, але таки дуже багато впирається в гроші!!!
Відповідно, їх потрібно десь взяти =)… у цьому питання, зокрема, і до вас…
…«зі світу по нитці – бідному сорочка» ……
Якщо кожен дасть у фонд, скажімо, 50 грн. – з цифрами які зараз є (5 000 чоловік, які «скоріше так – ніж ні»… - вийде «цифра» - яка допоможе «запустити машину»…
Діяльність «товариства»-«фонду»:
- Випуск кіно-газети зі сталою періодичність (скажімо – щотижня)
- Всеукраїнський фестиваль аматорського кіна
- І популяризація укр.кіна… =)))))
Безумовно, схеми розписані детальніше…але питання таке:
Ви б заплатили умовлену суму грошей, якби це дало «можливість!»…?
Ну і, звісно, тут теж можемо поговорити про проблеми укр.кіна і кожен може сказати, що думає про створення от такого товариства =)))) |
|
Догори |
|
 |
lomik2008
|
Написане: 25.02.2008 21:21:25 Тема повідомлення: |
|
|
Не проблема давати кожний місяць по 100-200. Сумніви;- по перше не багато щедрих ентузіастів. по друге ніхто не поведеться. Адже одне діло працювати а інше язика чесати. |
|
Догори |
|
 |

|
Написане: 25.02.2008 22:37:59 Тема повідомлення: |
|
|
lomik2008 написав: | Не проблема давати кожний місяць по 100-200. Сумніви;- по перше не багато щедрих ентузіастів. по друге ніхто не поведеться. Адже одне діло працювати а інше язика чесати. |
1. якщо я знайду 1000 ентузіастів, які вкладуть - 50 грн....то я можу розраховувати від вас по 100-200 грн у місяць протягом усього періоду діяльності "фонду"? =)
2. принаймні нас вже двоє - хто готовий щось робити =) |
|
Догори |
|
 |
Daomaster

|
Написане: 25.02.2008 23:00:53 Тема повідомлення: Re: Реальний крок розвитку укр.кіна |
|
|
dima_elf написав: | Діяльність «товариства»-«фонду»:
- Випуск кіно-газети зі сталою періодичність (скажімо – щотижня)
- Всеукраїнський фестиваль аматорського кіна
- І популяризація укр.кіна… =)))))
|
Вопрос - а кто будет кино снимать, если деньги будут потрачены на вышеназыанные пункты?
Сразу оговорюсь - мне не жалко и больше денег, если под конкретную идею. Но пока все расплывчато. |
|
Догори |
|
 |
lomik2008
|
Написане: 25.02.2008 23:07:11 Тема повідомлення: |
|
|
Если найдется оператор с камерой который может заниматся и видеомонтажем. Постараюсь организовать дельный сценарий. Есть идеи!!! |
|
Догори |
|
 |
Prim

|
Написане: 25.02.2008 23:29:40 Тема повідомлення: |
|
|
Якщо я побачу чіткий план дій по пунктам, я готовий стати "акціонером" такого товариства. _________________ damob|net, Українська Кінокомісія |
|
Догори |
|
 |

|
Написане: 25.02.2008 23:45:48 Тема повідомлення: Re: Реальний крок розвитку укр.кіна |
|
|
Daomaster написав: | Вопрос - а кто будет кино снимать, если деньги будут потрачены на вышеназыанные пункты?
Сразу оговорюсь - мне не жалко и больше денег, если под конкретную идею. Но пока все расплывчато. |
а у тому то й деталь - знімати ніхто не буде!!! поки не буде - СИСТЕМИ...якщо хочете голосного слова - індустрії....
... що толку, якщо зібрати умовно 10 000 і зняти одну метражку... можливо, хорошу, можливо, фестивальну...а?....
досить важливий пункт - кіновидання....що у нас є? сезонник "кіно-коло" - безумовно це чудове явище....але ж чотири рази на рік!!!!!! потрібно, принаймні, щотижнева газета...аби виховати глядача....а виховати його необхідно!!! не те слово - необхідно!!!! потрібен "голос" - де б можна було сказати, що щось робиться....можливість кіновидання можлива (цей пункт розписанийдетально - з реєстрацією, редакцією та журналістами - але зараз не варто його озвучувати поки все не буде - 100 відсотково!)....
потрібна система, аби знати кому давати гроші на знімання - хіба не чим питанням на форумі так довго були стурбовані?! - от вам і необхідність фестивалю аматорського кіна - цифрового, яке знімаю я, Daomaster і ще значна частина форумчан........питання з кінофестом - теж розписане - у рамках більшого фесту (є все детальніше, але знову домолвеності лиш умовні і "було б непогано"..."над цим треба подумати")
а допомога у зніманнях - тут потрібні більші кошти - пошуками меценатів теж займаємось - пункт такий - купити техніку для кінопроцесу, або домовитися з кіносудіями (є конретні мовини) про мінімальнокоштовне їх використання - і тоді вже: "маєш сценарій? готовий сам все знімати? що ж - бери техніку і дєрзай!!!"
от поки таке =) |
|
Догори |
|
 |

|
Написане: 25.02.2008 23:47:47 Тема повідомлення: |
|
|
lomik2008 написав: | Если найдется оператор с камерой который может заниматся и видеомонтажем. Постараюсь организовать дельный сценарий. Есть идеи!!! |
здається, пан Продюсер - пропонував фінансування цікавих сценаріїв...а з грошима, навіть невеликими, набагато легше знайти оператора з камерою....
ще одне питання - камера - плівка чи цифра?!....з цифрою у чомусь можу порадити і я =) |
|
Догори |
|
 |
lomik2008
|
Написане: 25.02.2008 23:57:25 Тема повідомлення: |
|
|
Не зрозумІВ про пана Продюсера?! це що сарказм? чи може я чогось не знаю. Щодо плівки чи цифри немає різниці. Недавно бачив що якась українська попсова група зняла кліп на мобілу. подивився по телевізору якість на 3+. Головне щоб було бажання рухатись в перед |
|
Догори |
|
 |

|
Написане: 26.02.2008 00:02:49 Тема повідомлення: |
|
|
lomik2008 написав: | Не зрозумІВ про пана Продюсера?! це що сарказм? чи може я чогось не знаю. Щодо плівки чи цифри немає різниці. Недавно бачив що якась українська попсова група зняла кліп на мобілу. подивився по телевізору якість на 3+. Головне щоб було бажання рухатись в перед |
ні, не іронія:
Цитата: | Да и предложение мое в силе что я дам 10 000 любому кто положит на стол толковый сценарий с таким бюджетом | --- Producer
постукай в аську - 332 454 016...... аби ця тема не переросла знову у "базар".....все, що зможу конкретного запропонувати - там то і зроблю =) |
|
Догори |
|
 |
lomik2008
|
Написане: 26.02.2008 00:06:01 Тема повідомлення: |
|
|
Не знаю що таке аська. Чим стукати ломом? я користуюсь укр.нетом. поясни про аську |
|
Догори |
|
 |
damn
|
Написане: 26.02.2008 07:20:00 Тема повідомлення: |
|
|
кино у нас и так популярно - это факт.
проблема не в популяризации |
|
Догори |
|
 |
Daomaster

|
Написане: 26.02.2008 10:59:15 Тема повідомлення: Re: Реальний крок розвитку укр.кіна |
|
|
dima_elf написав: | Daomaster написав: | Вопрос - а кто будет кино снимать, если деньги будут потрачены на вышеназыанные пункты?
а у тому то й деталь - знімати ніхто не буде!!! поки не буде - СИСТЕМИ...якщо хочете голосного слова - індустрії.... |
Теперь понял. Вы будете заниматься популяризацией того, о чем кричите, что его нет. Тогда я пас. |
|
Догори |
|
 |

|
Написане: 26.02.2008 13:33:35 Тема повідомлення: Re: Реальний крок розвитку укр.кіна |
|
|
Daomaster написав: | Теперь понял. Вы будете заниматься популяризацией того, о чем кричите, что его нет. Тогда я пас. |
думаю, категорію "ви" - варто було б розділити......знайдіть мої пости на форумі де б я у контексті мовив про те , що кіна немає.....
укр.кіно є!...воно на хреновому рівні....у передсмертному стані...
я бачив, що знімаєш ти - дивився пожирачів, дивився трейлери ...... я зустрічався з багатьма людьми, які своїми силами щось та й знімають.... але популяризувати це не зовсім те слово... потрібно щоб про це знали... потрібна система відбіру - кому врешті давати гроші на їхні проекти...... у рамках даного проекту - мають влаштовуватися громадські перегляди......
я не умовляю конкретно вас - я кажу, що акціонерна система допоможе зібрати (якщо таки допоможе) якісь кошти які допоможуть щось робити....власне, іншим ентузіастам.... |
|
Догори |
|
 |

|
Написане: 26.02.2008 13:35:57 Тема повідомлення: |
|
|
damn написав: | кино у нас и так популярно - это факт.
проблема не в популяризации |
точніше не тільки в популяризації =))
кіно - популярне!!! але яке кіно?!!!! хто знає про стрічку "біля річи"?!! - "явище" укр.кіна минулого року....
а ще - якщо мова йде саме про видання, як засіб популяризації - то воно виконує, зокрема, функції виховання глядача...глядацьких смаків...це ми тут - знаємо хто такий фелліні, вісконті, годар і теде і, можливо, щось з них дивилися..... |
|
Догори |
|
 |
|