Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Alex Machen

|
Написане: 20.04.2006 12:18:27 Тема повідомлення: |
|
|
я не фанат усієї трієрщини, а просто вважаю, якщо режисерові або сценаристові немає чого сказати, не треба знімати чергову романтичну комедію...
їх просто гидко дивитися |
|
Догори |
|
 |
YellowRiver

|
|
Догори |
|
 |
Tuco

|
Написане: 20.04.2006 15:33:07 Тема повідомлення: |
|
|
Alex Machen написав: | я не фанат усієї трієрщини, а просто вважаю, якщо режисерові або сценаристові немає чого сказати, не треба знімати чергову романтичну комедію...
їх просто гидко дивитися |
Ради денег можно писать снимать все, что угодно. Хотя есть и более простые способы заработать .
А если серьезно, я бы лично передушил этих попкорновых кинодеятелей, как котят. Надоели они мне со своей лажей. _________________ =WHOEVER DOUBLE-CROSSES ME AND LEAVES ME ALIVE… HE UNDERSTANDS NOTHING ABOUT TUCO= |
|
Догори |
|
 |
Alex Machen

|
Написане: 20.04.2006 15:36:43 Тема повідомлення: |
|
|
чавити їх бульдозером  |
|
Догори |
|
 |
Tuco

|
Написане: 20.04.2006 15:51:58 Тема повідомлення: |
|
|
Alex Machen написав: | чавити їх бульдозером  |
Хорошая идея . Но лучше душить - следов крови нет . Я кровищу не очень . Одежду пачкаешь - потом не отстираешь. Жалко шмоток просто. Я в этом деле очень и очень: за отдавленный край туфля в чайник могу дать (под настроение, конечно) . _________________ =WHOEVER DOUBLE-CROSSES ME AND LEAVES ME ALIVE… HE UNDERSTANDS NOTHING ABOUT TUCO= |
|
Догори |
|
 |
YellowRiver

|
Написане: 20.04.2006 19:45:13 Тема повідомлення: |
|
|
Мда-с...какой,собсна, доброжелательный разговор у нас завязался...Начали за здравие...
А на Голливуд вы зря гоните...Я что-то очь сомневаюсь, что первыми в своей жизни вы посмотрели фильмы Кар-Вая или Тарковского=) По-моему, сейчас все дети ростут на Родригесе и Тарантино; я свое недавнее детство провела за спасением мира вместе с Брюслм Уилльисом - и не нахожу в этом ничего зазорного
Вообще массовое кино имеет право быть...даже во имя артхауса: чем больше в стране развит кинобизнес - тем больше открыто шлюз для кинематографа как искусства:0) _________________
 |
|
Догори |
|
 |
Alex Machen

|
Написане: 21.04.2006 13:57:44 Тема повідомлення: |
|
|
хіба хтось гнав на Голівуд
єдине що, за останні років 10 він став таким конвейером, який навіть на хвильку не спиняють, щоб перевірити якість |
|
Догори |
|
 |
YellowRiver

|
Написане: 21.04.2006 14:49:09 Тема повідомлення: |
|
|
Time is money...
Але Санденс форева!  _________________
 |
|
Догори |
|
 |
Tuco

|
Написане: 21.04.2006 18:51:22 Тема повідомлення: |
|
|
В ГОЛЛИВУДЕ Я РОДИЛСЯ - В ГОЛЛИВУДЕ Я ПОМРУ  _________________ =WHOEVER DOUBLE-CROSSES ME AND LEAVES ME ALIVE… HE UNDERSTANDS NOTHING ABOUT TUCO= |
|
Догори |
|
 |
Zzz

|
Написане: 27.04.2006 09:02:42 Тема повідомлення: |
|
|
ну и что что мы с них смеемся или издеваемся над их тупостью, они приражденные торговцы, и с этим ничего не поделаешь, к сожалению или к счастью, но не поделаешь, и это факт. только там могли сделать деньги из простой интернет странички или предложения обменять скрепку... _________________ Charta non erubescil |
|
Догори |
|
 |
RA
|
Написане: 28.04.2006 08:56:02 Тема повідомлення: |
|
|
Цитата: | там могли сделать деньги... |
так. але, вибачте, ТАМ зараз у них криза ідей -рімейки, безкінечні
"-2, 3,4" . Це просто смішно, а вони навіть не роблять вигляд, що займаються творчістю ... просто "рубят бабки". а глядач купує квитки і йде дивитись на тома круза у місії-3...
можливо глядачі винні, що їм пропонують такий непотріб- бо йдуть і дивляться... не має ніякого значення, що шерон соун вже 50 , а том круз все одно врятує Світ ( він же просто не може загинути!) _________________ Поздно раскаянье, суть вдохновения -Только желание - суть поражения. |
|
Догори |
|
 |
Alex Machen

|
Написане: 28.04.2006 09:06:23 Тема повідомлення: |
|
|
це як прецендентне право: один раз успіх, можна посилатись на нього |
|
Догори |
|
 |
RA
|
Написане: 28.04.2006 13:32:20 Тема повідомлення: |
|
|
це є доказом того, що кіно, на жаль, тепер у першу чергу бізнес, а вже тільки потім -смішно казати- творчисть. _________________ Поздно раскаянье, суть вдохновения -Только желание - суть поражения. |
|
Догори |
|
 |
YellowRiver

|
Написане: 28.04.2006 16:30:34 Тема повідомлення: |
|
|
Все одно те кіно, яке ви під "творчістю" розумієте, навряд чи стане колись масовим В нього було і буде обмежене коло шанувальників...кіно-коло=)))ггг
Проте, і бізнес вкрай потрібен :0) _________________
 |
|
Догори |
|
 |
RA
|
Написане: 28.04.2006 18:49:30 Тема повідомлення: |
|
|
Цитата: | те кіно навряд чи стане колись масовим |
це точно. я і не прагну цього. люди-глядачі зростали в різних умовах, у кожного свої пріорітети та цінності і т.д. різним людям не може подобатись один фільм.
Цитата: | Проте, і бізнес вкрай потрібен |
безперечно потрібен. але щоб так нагло заробляти грощі... а взагалі ця дискусія як замкнене коло- все повертається до того, що кожний дивиться і знімає те, що подобається. _________________ Поздно раскаянье, суть вдохновения -Только желание - суть поражения. |
|
Догори |
|
 |
|