Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Мстислав

|
Написане: 15.11.2007 20:52:30 Тема повідомлення: Пишу сценарій....хто хоче - приєднуйтесь!!! |
|
|
Пишу сценарій за усіма 13 книжками Лемоні Снікета - 33 Несчастья...
На російській мові...і потімпланую зняти на нього полвнометражний фільм....хто допоможе то булоб файно....
Вже на останіх книжках...для мене це не є проблемою....але хочу щоб це переглянув свіжий погляд, також потрібен "юмор и сатира", щоб репліки зробити живими, а не книжковими!
Планується також розробити паралельно і украінську та англ. версії сценаріїв, так як планується дубляж....
Всі кто зацікавився чекаю відповіді та запитання  _________________ Курт не умер, он просто вышел покурить....
 |
|
Догори |
|
 |
dima_elf Адміністратор форуму

|
Написане: 15.11.2007 21:19:52 Тема повідомлення: |
|
|
пане Мстиславе, а вам не здається, що права на екранізацію твору давно куплені?....
....і якщо ви навіть знімете щось - у вас будуть проблеми, якщо ви захочете прилаштувати його хоча б на щось офіційне - від просто показу до фестивалів... |
|
Догори |
|
 |
Мстислав

|
Написане: 15.11.2007 21:29:13 Тема повідомлення: |
|
|
Ні я хочу купити права....Це повинен бути фільм високого рівня!
а Права куплені лише на 3 перщі книги, а їх вже 13...і я вважаю що права на екранізіцію не такі надто високі...
Так що сподіваюся шо підтримці і пошукамспонцору мі знімкмо цей фільм.
Нет что бы поддержать...так нет.... _________________ Курт не умер, он просто вышел покурить....
 |
|
Догори |
|
 |
dima_elf Адміністратор форуму

|
Написане: 16.11.2007 22:50:07 Тема повідомлення: |
|
|
Мстислав написав: | Нет что бы поддержать...так нет.... |
я реально дивлюсь на речі....я неймовірно утішений вашим запалом створити кінокомпанію - але тема щодо лемоні снікет - мені здається не найкращою, а точніше - не зовсім реально...проте якщо ви певні у зворьотньрму,ба більше - якщо у вас щось вийде - то буде чудово =) |
|
Догори |
|
 |
Мстислав

|
Написане: 26.12.2007 15:34:53 Тема повідомлення: |
|
|
ниче не чудова...нихто не хоче кинокомпанию сворювать....все работают поодиночке....
а що до сценарию..то и правда..нема у нас на украине столько денег что бы его снять _________________ Курт не умер, он просто вышел покурить....
 |
|
Догори |
|
 |
vitobarkin
|
Написане: 26.12.2007 17:37:54 Тема повідомлення: |
|
|
Мстислав написав: | ниче не чудова...нихто не хоче кинокомпанию сворювать....все работают поодиночке....
а що до сценарию..то и правда..нема у нас на украине столько денег что бы его снять |
Мне кажется идея "анрил". Тоесть будет очень много проблем чтоб такое снять хорошо!
Мстислав, а ни лучше ли будет начать с маленького. Я имею ввиду корометражку. Во-первых, это будет дешево. Далее, это отлично для тренировки, для анализа результата и "работы над ошибками". Плюс - никаких нафиг прав. Придумал-написал-снял.
Финансово это можно сделать самому, не придется подключать кого нибудь... Вообще в редких случаях работа с кем-то в паре получается хорошо, если тут еще и замешаны финансы.
Я вот сам полгода разрабатываю сценарий короткого метра... даже и не берусь за что-то большее.
Я так понял ты новичок? Или уже что-то делал? _________________ Сэм Фуллер — Жан-Люку Годару: “Ты — поганый вор, плагиатор”.
Жан-Люк Годар — Сэму Фуллеру: “В Америке — плагиат, во Франции — дань...” |
|
Догори |
|
 |
Мстислав

|
Написане: 13.01.2008 22:22:40 Тема повідомлення: |
|
|
та вот решился писатькороткий метр, но мультфильм..людей нужных нашол....так что собераемся с силами...  _________________ Курт не умер, он просто вышел покурить....
 |
|
Догори |
|
 |
|