Національний кінопортал KINOKOLO.UA

Фотобанк

"Вічне світло незаплямованого розуму"

Енциклопедія

"Богдан Ступка, актор"

Народився - с. Куликів, Львівська обл. 1961 - Закінчив студію при Львівському театрі.

Крамниця


Социальная сеть Ронин
монтаж
Перейти до сторінки 1, 2  далі
 
Нова тема   Відповісти    форум kinokolo.ua -> Зйомки
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
dima_elf
Адміністратор форуму


З нами з: 22.04.06
Повідомлення: 149
Звідки: Київ

ПовідомленняНаписане: 10.06.2006 21:57:33    Тема повідомлення: монтаж Відповісти цитуючи

запитання перше і з якого в подальшому випливатимуть всі інші:

за допомогою чого монтувати мпег 4?!
Догори
Переглянути профіль Відіслати приватне повідомлення Відіслати email
hsm
Адміністратор форуму


З нами з: 08.02.06
Повідомлення: 57
Звідки: Київ

ПовідомленняНаписане: 11.06.2006 22:26:56    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Мені це щось не здається дуже гарною ідеєю. Бо швидкість буде дуже низька, а якість така собі. Як на мене компроміс між якістю, швидкістю та розміром файлу - кодек Motion JPEG A.
Final Cut можливо налаштувати на роботу з потрібним кодеком - тоді він буде працювати з мпег4 як внутрішнім форматом. Або навіть не налаштовуючи можно робити монтаж, але передивлятись тільки рендеруючи.
Догори
Переглянути профіль Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт
dima_elf
Адміністратор форуму


З нами з: 22.04.06
Повідомлення: 149
Звідки: Київ

ПовідомленняНаписане: 12.06.2006 12:22:57    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

камера пише в декількох форматах - мпег4 та shq....що краще?!

ще одне: за допомогою чого можна переводити відео з одного формату в інший?
Догори
Переглянути профіль Відіслати приватне повідомлення Відіслати email
valikdm



З нами з: 23.04.06
Повідомлення: 105
Звідки: Бровары

ПовідомленняНаписане: 12.06.2006 20:22:24    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Ви мене вибачайте,але потрібно іноді вмикати мізки і руки витягувати з заду...а ти спробуй різні формати і подивись який кращий,купи диск з монтадними програмами і переводь в інші формати своє відео.До речі, перед тим як знімати,вмикай камеру,а то ще виникне зустрічне питання-як вмикається камера...чому я знімаю,а нічого не знімається...
Догори
Переглянути профіль Відіслати приватне повідомлення Відіслати email
dima_elf
Адміністратор форуму


З нами з: 22.04.06
Повідомлення: 149
Звідки: Київ

ПовідомленняНаписане: 12.06.2006 22:13:01    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

valikdm написав:
Ви мене вибачайте,але потрібно іноді вмикати мізки і руки витягувати з заду...а ти спробуй різні формати і подивись який кращий,купи диск з монтадними програмами і переводь в інші формати своє відео.До речі, перед тим як знімати,вмикай камеру,а то ще виникне зустрічне питання-як вмикається камера...чому я знімаю,а нічого не знімається...


шановний, ти в темі "народна творчість" жалієшся що спілкуєшся сам з собою....але з такою постановкою питання з тобою спілкуватися не виникає особливого бажання....ніхто не викладає відео? та й сам ти здається не поспішаєш це робити.....але питання навіть не в цьому...сам я намагаюся знімати....але якщо ти знімав то повинен розуміти що це викликає досить багато труднощів.....інколи настільки тупих, що аж смішно....в мене таких труднощив предостатньо....лише на одному своєму інтузіазмі важко все організувати...і для мене те що я зараз фільмую, це просто перевірка...чи зможу я....лише після цього можна братися за щось серйозніше....але проблеми зустрічаються на кожному кроці...і вибач мене я думав на форумі почути відповіді на деякі з цих питань....обидва формати займають однаково місця, на моєму старенькому 15-дюймовому моніторі відео ідентичне....але різниця ж якась є!!! і мені б було цікаво почути яка...якщо ти не можеш допомогти....то від твого іронічного (щоб не сказати грубіше) повідомлення мені не легше....щодо монтажу....я вже купив близько трьох дисків фактично зі сміттям....і чомусь мені здалося що краще послухати більш досвідчених людей перед тим як знову викидати гроші....з висоти свого досвіду ти тільки й можеш що бігати й кричати "я геній, але мене оточують самі дураки!!! я не можу так працювати!!"?!...
Догори
Переглянути профіль Відіслати приватне повідомлення Відіслати email
hsm
Адміністратор форуму


З нами з: 08.02.06
Повідомлення: 57
Звідки: Київ

ПовідомленняНаписане: 13.06.2006 23:16:57    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Про формат SHQ нічого не знаю. Можливо це Super High Quality - один з варіантів компресії в MPEG-4 з мінімальними втратами. Ось, наприклад, в цій камері є SHQ, HQ, HR. В будь якому випадку - такого формату відео не знаю. Можливо, якщо ти розповіси, що в тебе за камера - я зможу зрозуміти, про що йде мова.

Пережимати відео в інший формат можно великою кількістю софта. Наприклад QuickTime Pro - як самий банальний варіант. Дуже часто ним користуюся, коли потрібно один файл пережати. Є більш потужний софт - наприклад Autodesk Cleaner, колишній Media Cleaner, а також Sorenson Squeeze. Перший колись був дуже суперовим, а зараз став заскладним та незручним. Другий більше налаштований на ужимання з мінімальними розмірами файлу (для вебу, флеш, CD, презентації і т.д.) - але там можно створити свої налаштування. Ним я користуюсь коли необхідно зробити конвертацію великої кількості файлов. Обидва можуть напряму кепчурити відео з камери та конвертувати в необхідний формат.
Догори
Переглянути профіль Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт
Klim



З нами з: 03.04.06
Повідомлення: 34

ПовідомленняНаписане: 13.06.2006 23:29:46    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Всі спроби монтажу в Мпезі 4 є ризиковими. Глюки неймовірні. Прога ж мусить його розпакувати. Кодеки "Трофєйні".
Проблема в тому, що не вистачає місця чи як?

_________________
Не завжди так буде
Догори
Переглянути профіль Відіслати приватне повідомлення Відіслати email
hsm
Адміністратор форуму


З нами з: 08.02.06
Повідомлення: 57
Звідки: Київ

ПовідомленняНаписане: 14.06.2006 09:49:38    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Klim,

Я так розумію, що там якась така цікава камера, у якої мпег4 - нейтівний формат.
Догори
Переглянути профіль Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт
dima_elf
Адміністратор форуму


З нами з: 22.04.06
Повідомлення: 149
Звідки: Київ

ПовідомленняНаписане: 14.06.2006 10:27:55    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

як я вже неодноразово казав на форумі - в мене фото!камера =)

Olympus C-770 ULTRA ZOOM
Догори
Переглянути профіль Відіслати приватне повідомлення Відіслати email
hsm
Адміністратор форуму


З нами з: 08.02.06
Повідомлення: 57
Звідки: Київ

ПовідомленняНаписане: 14.06.2006 12:53:21    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Про пережимання я вже розповів. Можу ще порадити спробувати знімати фото-фільми Усміхаюся

Ось хлопчина зняв короткометражку на Canon 20D. А тут дядечки зняли повний метр на Canon EOS 1Ds Mark II Усміхаюся
Догори
Переглянути профіль Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт
damn



З нами з: 15.08.06
Повідомлення: 58

ПовідомленняНаписане: 24.08.2006 20:31:24    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Что такое Canopus Procoder?
Догори
Переглянути профіль Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт
dima_elf
Адміністратор форуму


З нами з: 22.04.06
Повідомлення: 149
Звідки: Київ

ПовідомленняНаписане: 29.08.2006 18:45:13    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

damn написав:
Что такое Canopus Procoder?


http://www.3dnews.ru/software/canopus/
Догори
Переглянути профіль Відіслати приватне повідомлення Відіслати email
vsb



З нами з: 23.10.06
Повідомлення: 3

ПовідомленняНаписане: 11.03.2007 13:10:48    Тема повідомлення: ПОЖАЛУЙСТА ПОМОГИТЕ! Відповісти цитуючи

ПОЖАЛУЙСТА!!! Подскажите где можно скачать или может у кого-то есть звук сирены скорой помощи. Очень нужно для одного ролика. Для фестиваля социальной рекламы в Ильичёвске. А заявки можно подавать до 20 марта!!! Плиз, выручите! Плачу
Догори
Переглянути профіль Відіслати приватне повідомлення Відіслати email Відвідати сайт
anti



З нами з: 16.06.06
Повідомлення: 144
Звідки: Город корабелов

ПовідомленняНаписане: 08.04.2007 22:41:48    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Adobe Premiere Pro
Но если честно не понимаю, чем она отличается от Movie Maker

_________________
Усе у нас вийде!
Догори
Переглянути профіль Відіслати приватне повідомлення Відіслати email
Tomash



З нами з: 31.01.07
Повідомлення: 168
Звідки: Киев

ПовідомленняНаписане: 09.04.2007 19:02:48    Тема повідомлення: Re: монтаж Відповісти цитуючи

dima_elf написав:
запитання перше і з якого в подальшому випливатимуть всі інші:

за допомогою чого монтувати мпег 4?!


Ничем Усміхаюся
Перекодировать в несжатую авишку и воспользоваться Адоб Примьером.
Догори
Переглянути профіль Відіслати приватне повідомлення
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    форум kinokolo.ua -> Зйомки Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Перейти до сторінки 1, 2  далі
Сторінка 1 з 2

 
Перейти до:  
Ви не маєте прав розпочинати нові теми
Ви не маєте прав відповідати в існуючих темах
Ви не маєте прав змінювати свої повідомлення у цьому форумі
Ви не маєте прав знищувати свої повідомлення у цьому форумі
Ви не маєте прав голосувати у цьому форумі
Ви можете додати атачмент до цього форуму
Ви можете завантажувати файли з цього форуму