Національний кінопортал KINOKOLO.UA

Фотобанк

"Вічне світло незаплямованого розуму"

Rambler's Top100

Енциклопедія

"Богдан Ступка, актор"

Народився - с. Куликів, Львівська обл. 1961 - Закінчив студію при Львівському театрі.

Крамниця



Кіноклуби

Статті


Новини

10.03.2015 16:37

Звук і музика в кінематографі. Робота композитора. Робота звукорежисера

12 березня відбудеться майстер-клас Skill Bill Pro «Звук і музика в кіні. Робота композитора. Робота звукорежисера».

В рамках майстер-класу будуть розглянуті такі питання:

  1. Що повинні знати режисер і продюсер про роботу зі звукорежисером.
  2. Приховане від сторонніх вух: звуковий постпродакшн.
  3. Звук: чистовий чи чорновий? - Плюси і мінуси двох підходів.
  4. Кінокомпозитор та композитор - схожі назви з різним змістом.
  5. Score і OST - чому не завжди потрібен композитор.
  6. Чи необхідний оркестр? Про «живий звук, сучасні звукові бібліотеки та розумний компроміс.
  7. Розбір запису фільму-концерту.

Експерти майстер-класу: звукорежисер Сергій Степанський і композитор Микита Моїсеєв.

Сергій Степанський, звукорежисер

Фільмографія (вибране):

  • 2015 OE.Backstage (в роботі)
  • 2015 Голоси Чорнобиля (в роботі)
  • 2015 OE.20 Live in Kyiv
  • 2014 Плем'я
  • 2013-2015 Нюхач
  • 2013 Інь, і що з ним робити (короткий метр)
  • 2013 Зелена кофта
  • 2008 Донечко моя

Микита Моїсеєв, композитор

Фільмографія (вибране):

  • 2014 Поверни моє кохання
  • 2013-2015 Нюхач
  • 2013 Інь, і що з ним робити (короткий метр)
  • 2011 Любов на два полюси
  • 2011 Кульбаба
  • 2009 Пастка
  • 2013 Амосов. Сторіччя (документальний)
  • 2013 Дівчинка з риб'ячим хвостом (анімаційний короткий фільм)
  • 2012 Україно, ґудбай (альманах)
  • 2011 Биття серця
  • 2009 Мудаки. Арабекски (альманах)

**

Майстер-клас відбудеться 12 березня 2015 з 19:00 до 21:00, за адресою:
м. Київ, вул. М. Закревського, 22, вхід №2

Ціни на відвідування майстер-класів Skill Bill PRO тут  

 




RSS

Новини

Архів


Новости кино ukrfilm.com