Національний кінопортал KINOKOLO.UA

Фотобанк

"Вічне світло незаплямованого розуму"

Rambler's Top100

Енциклопедія

"Богдан Ступка, актор"

Народився - с. Куликів, Львівська обл. 1961 - Закінчив студію при Львівському театрі.

Крамниця



Кіноклуби

Статті


Новини

25.03.2015 14:03

Майстер-клас «Монтаж. Теорія і практика. Робота режисера монтажу»

26 березня відбудеться майстер-клас програми Skill Bill Pro «Монтаж. Теорія і практика. Робота режисера монтажу».

 

В ході майстер-класу будуть розглянуті такі питання:

  • Значення монтажу для кінематографа.
  • Історія монтажу. Теоретики монтажу. Кулєшов, Ейзенштейн та ін.
  • Основні види та прийоми монтажу. Приклади з фільмів.
  • Підхід до монтажу в кіно і телебаченні.
  • Практика: беремось до монтажу. Матеріал для роботи, завдання, терміни.
  • Робота з режисером.
  • Технічне забезпечення монтажу. Робота з програмним забезпеченням. 
  • Особливості монтажу з урахуванням спецефектів, музики.

Експертами майстер-класу виступлять Володимир Оселедчик та Андрій Трандін. 

Володимир Оселедчик – теле- і кінопродюсер, режисер-документаліст, викладач кафедри режисури телебачення КНУ театру, кіно і телебачення ім. Івана Карпенка-Карого.

Автор понад 20 документальних фільмів. Лауреат міжнародних та вітчизняних кіно- та телепремій.

  • 1997-2004 - виконавчий продюсер, 2004-2005 - генеральний продюсер телеканалу "1 + 1".
  • 1991-1995 - режисер і продюсер кінокомпанії Innova-Film (Німеччина).
  • 1990-91 - президент кінофестивалю «Молодість».

Закінчив Київський державний інститут театрального мистецтва ім. І. Карпенка-Карого (майстерня Володимира Небери, 1982). Лауреат премій ТЕФІ, ТЕЛЕТРІУМФ. Член Національної спілки кінематографістів України.

Фільмографія (виконавчий продюсер):

  • 2005 Весілля Барбі (Росія, Україна)
  • 2005 9 рота
  • 2004 Украдене щастя (Україна)
  • 2004 Подарунок долі (Україна)
  • 2001 Комедійний квартет (Україна)
  • 2001 День народження Буржуя - 2 (Україна, Росія)
  • 1999 День народження Буржуя (Україна, Росія)

Керівник телевізійного шоу «Найрозумніший», ведучий програми «Світ на смак» (телеканал «Україна»).

Андрій Трандін – режисер монтажу.

Фільмографія (вибране):

  • 2015 «ОЕ. Backstage », реж. Сергій Буковський
  • 2014 «Самотній за контрактом», реж. Євген Матвієнко
  • 2013 «Метелики», реж. Віталій Воробйов
  • 2013 «Пастка», 24 серії, реж Сергій Коротаєв
  • 2013 «Разом назавжди», реж. Олександр Березань
  • 2012 Серіал «Кухня», перший сезон, канал СТС
  • 2012 «Одеса-мама», реж. Марк Горобець
  • 2011 «Заєць, смажений по-берлінськи», Сергій Крутін
  • 2010 «Хроніки зради», Сергій Крутін
  • 2010 «Люблю 9 березня», Сергій Крутін
  • 2009 «Територія краси», 60 серій, реж. Тараненко Оксана, Тупік Павло, Забара Ігор
  • 2009 «Гувернантка», Сергій Крутін
  • 2009 «Вагома причина для вбивства», реж. Марк Горобець
  • 2008 «Абонент тимчасово не доступний», реж. Марк Горобець
  • 2007 «Садівник», реж. Олег Фіалко
  • 2007 «Дні надії», реж. Олександр Ітигілов
  • 2004 «Кофеман», реж. Олександр Ітигілов
  • 2003 «Бабин Яр», реж. Засєєв-Руденко

**

Майстер-клас відбудеться 26 березня з 19:00 до 22:00
за адресою: м. Київ, вул. М. Закревського, 22, вхід №2

Реєстрація обов’язкова
Вартість майстер-класу – 150 грн.

**

Інформаційні партнери:




RSS

Новини

Архів


Новости кино ukrfilm.com