Національний кінопортал KINOKOLO.UA

Фотобанк

"Вічне світло незаплямованого розуму"

Rambler's Top100

Енциклопедія

"Богдан Ступка, актор"

Народився - с. Куликів, Львівська обл. 1961 - Закінчив студію при Львівському театрі.

Крамниця



Кіноклуби

Статті


Новини

21.04.2015 17:22

Майстер-клас «Секрет високих рейтингів телефільмів»

24 квітня, в п'ятницю, в рамках курсу Skill Bill Pro відбудеться майстер-клас режисера, продюсера, актриси й сценариста Оксани Байрак «Секрет високих рейтингів телефільмів».

В рамках майстер-класу Оксана розповість про свій унікальний режисерський підхід, який дозволяє кожному її фільму збирати біля екранів мільйони телеглядачів.

Оксана часто виступає одночасно і режисером, і продюсером своїх фільмів, разом з авторами працює над сценарієм, не проводить акторських проб, точно знаючи, кого з акторів вона запросить грати роль, надає уваги дрібницям на майданчику і знімає свої фільми в рекордно короткі терміни.

Телевізійні фільми й серіали Оксани Байрак надзвичайно успішні. Заключні серії багатосерійного фільму FILM.UA та Оксани Байрак «Пізнє каяття», трансляція якого проходила на Першому каналі (Росія) зібрала біля екранів більше 5 млн. телеглядачів. Фільм також став успішним і в Україні: на каналі СТБ «Пізнє каяття» очолив серіальний топ 2014 року. Кількість переглядів на каналі YouTube – понад півмільйона. Високу оцінку телеглядачів також отримали фільми «Зимовий сон», «Моє нове життя», «Жіноча інтуїція», «Кардіограма любові». Зараз Оксана Байрак закінчує роботу над фільмом «Обраниця», зйомки якого проходили не тільки в Києві, але і в Грузії. Цей фільм запам'ятається глядачам ще й тим, що Оксана сама грає в ньому велику і складну роль Маші. Повнометражний фільм Оксани Байрак «Аврора» (2006) був першим українським фільмом, висунутим від країни на отримання нагороди «Оскар».

Фільмографія (вибране):

  • 2015 Поділися щастям своїм
  • 2013 Пізнє каяття
  • 2011 Моє нове життя
  • 2010 Зимовий сон
  • 2008 Кардіограма любові
  • 2006 Аврора, або Що сниться сплячій красуні
  • 2005 Летюча миша
  • 2004 Тобі, справжньому
  • 2004 Жіноча інтуїція
  • 2004 У двох кілометрах від Нового року
  • 2003 Сніжна любов, або Сон у зимову ніч

Майстер-клас відбудеться 24 квітня, в п'ятницю, з 19:00 до 21:00, за адресою:
м. Київ, вул. М. Закревського, 22, вхід №2

Реєстрація обов’язкова.
Ціни на відвідування майстер-класів Skill Bill PRO поточнюйте
за посиланням




RSS

Новини

Архів


Новости кино ukrfilm.com