Національний кінопортал KINOKOLO.UA

Фотобанк

"Вічне світло незаплямованого розуму"

Rambler's Top100

Енциклопедія

"Богдан Ступка, актор"

Народився - с. Куликів, Львівська обл. 1961 - Закінчив студію при Львівському театрі.

Крамниця



Кіноклуби

Статті


Новини

12.04.2016 20:00

14 та 15 квітня – курс Skill Bill Pro «Режисер монтажу – хто це»

14 та 15 квітня 2016 року відбудеться курс Skill Bill Pro «Режисер монтажу – хто це. Окрема творча одиниця чи руки режисера?» Експерт курсу – Володимир Запрягалов.

Майстер-клас буде цікавий не лише режисерам монтажу, але й продюсерам, режисерам, операторам і спеціалістам пост-продакшну. Під час майстер-класу буде детально розглянуто роль монтажу в загальному процесі створення фільму та окремі прийоми, які дозволяють монтажерам грамотно вибудувати процес роботи, а результат зробити якіснішим і більш професійним.

Під час майстер-класу буде розглянуто такі питання:

  • Досвід – найкращий тренер.
  • Головні завдання режисера монтажу.
  • Добрий режисер монтажу і його якості.
  • Міфи про монтаж.
  • Контакт із продюсером – робота над серіалами.
  • Робота на майданчику і в монтажці. Плейбек – чи потрібен режисер монтажу на майданчику.
  • Як продюсер може зекономити.
  • Важкі завдання, які вирішує монтаж.
  • Монтаж: схеми, прийоми, нюанси.
  • Софт.
  • Як вибудувати ваш ворк-флоу (авторська розробка із демонстрацією).
  • Формати: як примирити обсяг і якість.
  • Титри. Ефекти. Мастеринг.
  • Передача матеріалу для подальшої роботи.

Експерт курсу – Володимир Запрягалов. За плечима у нього – понад 15 років у галузі монтажу. За цей час він встиг попрацювати з короткою формою (реклама, ролики, музичні кліпи), телевізійними серіалами і прокатним кіно. У портфоліо експерта понад 30 фільмів різних жанрів і стилістики.

Фільмографія (обране)

  • 2013/2015 – серіал «Нюхач», «Нюхач-2»
  • 2013 – «Трубач»
  • 2013 – «Зелена кофта»
  • 2012 – серіал «Анна Герман»
  • 2002 – серіал «Дух землі»
Нагороди: 
  • Номінація АПКТ на кращу роботу за професією режисера монтажу 2014 «Нюхач»
  • Премія АПКТ за кращу роботу за професією режисера монтажу 2013 «Анна Герман»
  • Срібло Київського міжнародного фестивалю реклами 2012 року за монтаж «Вахтовики і заєць». 
  • Срібло Київського міжнародного фестивалю реклами 2011 року за монтаж «Черкашин».
**
Курс Skill Bill Pro відбудеться:
  • 14 квітня з 16:00 до 20:00
  • 15 квітня з 16:00 до 20:00
Курс пройде за адресою: Кіностудія FILM.UA, вул. Н. Закревського, 22, Вхід №2.

Реєстрація обов’язкова. Вартість курсу 800 грн.

Офіційна інформація 




RSS

Новини

Архів


Новости кино ukrfilm.com