Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
crisp
|
Написане: 05.09.2006 01:11:58 Тема повідомлення: Штольня-2 |
|
|
"Секретні джерела, вірогідність інформації від яких може бути під сумнівом, повідомляють, що, враховуючи величезний фінансовий успіх вітчизняної стрічки “Штольня” готується її продовження. Вже відомо що стрічку оцінили і дуже полюбили в Росії, а світові права на стрічку викупили дістріб+ютери Німеччини і готують до прокату, отже продюсери не зволікають і ще раз, але цього разу вже професіональніше налякають глядача в Україні та закордоном. Майже всі герої Штольні не відпочівали цей рік, незабаром їх можна буде побачити і в інших українських фільмах, а автори Штольні презентували цілу низку рекламних роликів та клипів й показали великій професійний зріст та наполегливість. Режисер фільму Любомир Кобильчук запевнив що команда врахувала усі помилки та готуюється вразити глядача яскравим видовищем. Точно невідомо, хто з персонажів першої стрічки повернеться на екран, але подейкують, що роль професора, який вирушає на пошуки зниклих студентів і знаходить декого з них, виконає викладач акторського мистецтва в Київському інституті Карпенка-Карого, пан Юрій Непша. Також є інформація, що героїня Ольги Сторожук, яка викликала гучні компліменти критиків обов+язково з+явиться в продовженні хоррору та є не єдиною, яка може повернутись в продовженні. Герої Павла Лі (Ден) та Світлани Артамонової (Вікі) можуть бути не настільки мертвими, як здавалось. Переживши перший шок, вони стануть слухняною зброєю в руках нового і більш розумного прихильника Перуна. На епізодичні ролі планується запросити Ольгу Сумську та кількох російських зірок. Синопсис нового хоррору тримається у таємниці."
ось так. тишком-нишком. ну дуже цікаво що вийде! |
|
Догори |
|
 |
Nazik Awensio

|
Написане: 05.09.2006 18:00:46 Тема повідомлення: Запитаннячко |
|
|
Може часом хтось знає, який приблизно бюджет зібрала Штольня Скільки в середньому може зібрати один пересічний фільм за показ його в кінотеатрах України Може, на це питання вже є десь відповідь, так що, якщо хто-небудь знає, дайте відповідь або силку. Щиро вдячний наперед!
P.S. НУ ДУЖЕ вже повідомлення вище нагадує рекламу Зважаючи на те, що юзер зареєструвався в день створення теми і повідомлення і на слова (цитую) "ось так. тишком-нишком. ну дуже цікаво що вийде!" та слова "Секретні джерела, вірогідність інформації від яких може бути під сумнівом"... Може я неправий, але якщо це дійсно рекламний трюк, то знай, crisp, такою рекламою багато не заробиш. І якщо люди, що створили Штольню, дійсно рекламують себе в такий спосіб, то це означає, що бюджет таки недотягує до рівня, який вони би хотіли, отже, (якщо це припущення правильне), то ви вже отримали антирекламу!  _________________ Твори лише найкраще та корисне |
|
Догори |
|
 |
crisp
|
Написане: 05.09.2006 23:01:35 Тема повідомлення: |
|
|
бюджет кіна на релізі був 4 млн грн, але потім творці сказали що спеціально заявили суму вищу за дійсну. дивлячись на такі малі гроші, я реально міг бути їхнім рекламщиком, але не на те вчився.
А от яку касу зібрала стрічка я не знаю. |
|
Догори |
|
 |
Nazik Awensio

|
Написане: 06.09.2006 06:05:23 Тема повідомлення: |
|
|
Дякую за відповідь Я, в принципі, так і думав, що на нашій "багатій" Україні великих кас не може бути, але все одно, може хто знає силку на щось типу дослідження ринку в Україні або знає, яку приблизно може фільм зібрати касу на теренах України  _________________ Твори лише найкраще та корисне |
|
Догори |
|
 |
YellowRiver

|
Написане: 12.09.2006 15:07:52 Тема повідомлення: |
|
|
Наскільки мені відомо, бюджет "Штольні" складав 800 тис. $, а в прокаті стрічка зібрала близько 90 тис.$. Як на мене, не резонно знімати продовження. Ліпше б сконцентрувалися на новому матеріалі, необов"язково "ужастику" =) На шо ідею з пальця висмоктувати і на одному місці стовбичити? :-/ _________________
 |
|
Догори |
|
 |
Nazik Awensio

|
Написане: 12.09.2006 20:04:29 Тема повідомлення: |
|
|
Дакую за цінну інформацію!!! . Я з тобою погоджуюся, їздити на одному місці, тим більше в наш час, просто смішно, бо сценарій - це саме те, на що не треба багато грошей, і незважаючи на це - найважливіша робота. І взагалі я б знімав лише на максимум смішну тему... бо фільми жахів, як не крути, сіють негативні емоції та зло в світових маштабах... Недобре це діло, недобре... А хто може знає, який найкасовіший фільм був за всю історію України (на її теренах)? (Зібрався я тут ринок дослідити... ) _________________ Твори лише найкраще та корисне |
|
Догори |
|
 |
valikdm

|
Написане: 18.09.2006 20:47:52 Тема повідомлення: |
|
|
а чем разговор? щтольня это дерьмо, которое мерзко пахнет, а когда о нем разговаривете то вы ж его ножками своими размазываете.
давайте лучше делать так чтобы таких штольнь больше не появлялось.
бюджет у них реальный сто от силы штук, остальные 700 штук ребята себе забрали. и выдала нам кучу навоза. |
|
Догори |
|
 |
Prim

|
Написане: 21.10.2006 18:47:03 Тема повідомлення: |
|
|
Цитата: | а чем разговор? щтольня это дерьмо, которое мерзко пахнет, а когда о нем разговаривете то вы ж его ножками своими размазываете.
давайте лучше делать так чтобы таких штольнь больше не появлялось.
бюджет у них реальный сто от силы штук, остальные 700 штук ребята себе забрали. и выдала нам кучу навоза. |
да, чіста канкрєтна, сібє забралі.
а то што ктота штота дєлаєт - всьо дєрьмо, да.
вот лучше канєшна гнать на всєх і ніхрєна ні дєлать. |
|
Догори |
|
 |
valikdm

|
Написане: 29.11.2006 19:41:26 Тема повідомлення: |
|
|
РЕБЯТА. дорогие мои щирі українці-че вы врете и лицемерите? вы на украинском здесь разговариваете:молодцы, вот только в жизни на русском. я знаю это потому что вы это знаете(С).
На счет ничего не деланья. ПОКАЖИ МНЕ что ты сделал. или кому-либо другому. а потом продолжай свои умные изречения.
а штольня-навоз. это знают все хоть и не признаются, не врите сами себе.
они хоть чтото сделали. --класное оправдание. это у меня или у моего соседа такое будет, толко я еще скажу что у меня бабок ВАЩЕ не было и образования вашего киношного нет и НИКОГДА не будет так как не хочу снимать штольни.
хотя не скажу. скажу что навоз сделал потому что бездаоь или лентяй. хоть с собой но буду честен.
СМОТРИТЕ ЧТОБЫ ШТОЛЬНИ НЕ РАСПЛОДИЛИСЬ. |
|
Догори |
|
 |
dosh13

|
Написане: 01.12.2006 10:36:41 Тема повідомлення: Re: Штольня-2 |
|
|
crisp написав: | ось так. тишком-нишком. ну дуже цікаво що вийде! |
Такая же дрянь выйдет, как и первый фильм. _________________ Sometimes you eat the bear, and sometimes, well, the bear eats you. |
|
Догори |
|
 |
Illia
|
Написане: 01.12.2006 11:02:09 Тема повідомлення: Re: Штольня-2 |
|
|
dosh13 написав: | crisp написав: | ось так. тишком-нишком. ну дуже цікаво що вийде! |
Такая же дрянь выйдет, как и первый фильм. |
Не читал, но не согласен )
Не пам'ятаю чия фраза
Такі як ти напевне люблять дивитись американські блокбастери.
А також, напевно, рускіє фільми пра пацаноув )) |
|
Догори |
|
 |
Illia
|
Написане: 01.12.2006 11:05:16 Тема повідомлення: |
|
|
valikdm написав: | РЕБЯТА. дорогие мои щирі українці-че вы врете и лицемерите? вы на украинском здесь разговариваете:молодцы, вот только в жизни на русском. я знаю это потому что вы это знаете(С).
На счет ничего не деланья. ПОКАЖИ МНЕ что ты сделал. или кому-либо другому. а потом продолжай свои умные изречения.
а штольня-навоз. это знают все хоть и не признаются, не врите сами себе.
они хоть чтото сделали. --класное оправдание. это у меня или у моего соседа такое будет, толко я еще скажу что у меня бабок ВАЩЕ не было и образования вашего киношного нет и НИКОГДА не будет так как не хочу снимать штольни.
хотя не скажу. скажу что навоз сделал потому что бездаоь или лентяй. хоть с собой но буду честен.
СМОТРИТЕ ЧТОБЫ ШТОЛЬНИ НЕ РАСПЛОДИЛИСЬ. |
Знаю, що в Броварах не всі такі "канкрєтніє" як ти. А ще я знаю декількох таких же "нармальних пацаноув с траєщіни". Може вам якось згрупуватися і поїхати піднімати з руїн зону відчудження  |
|
Догори |
|
 |
dosh13

|
Написане: 01.12.2006 11:57:22 Тема повідомлення: Re: Штольня-2 |
|
|
Illia написав: | dosh13 написав: | crisp написав: | ось так. тишком-нишком. ну дуже цікаво що вийде! |
Такая же дрянь выйдет, как и первый фильм. |
Не читал, но не согласен )
Не пам'ятаю чия фраза
Такі як ти напевне люблять дивитись американські блокбастери.
А також, напевно, рускіє фільми пра пацаноув )) |
А такие как ты, видимо, любят Офюльса, ван Вармердама, Мамета и Антониони. Готов поддержать плодотворную беседу об их творчестве, чтобы не оскорблять твой утончённый и изысканный вкус эстетствующей особы.
Мы знакомы, любезный? Если нет - не суди о чужих вкусах по одному предложению, чтобы не выглядеть потом законченным жизнерадостным идиотом. _________________ Sometimes you eat the bear, and sometimes, well, the bear eats you. |
|
Догори |
|
 |
valikdm

|
Написане: 01.12.2006 17:02:20 Тема повідомлення: |
|
|
Мои тихие,но искренние аплодисменты "Джону До"...очень тонко. |
|
Догори |
|
 |
valikdm

|
Написане: 01.12.2006 17:09:26 Тема повідомлення: |
|
|
Illia написав: |
Знаю, що в Броварах не всі такі "канкрєтніє" як ти. А ще я знаю декількох таких же "нармальних пацаноув с траєщіни". Може вам якось згрупуватися і поїхати піднімати з руїн зону відчудження  |
просто интересно.а с чего ты взял,что я "канкрєтній" пацан? |
|
Догори |
|
 |
|
|
Ви не маєте прав розпочинати нові теми Ви не маєте прав відповідати в існуючих темах Ви не маєте прав змінювати свої повідомлення у цьому форумі Ви не маєте прав знищувати свої повідомлення у цьому форумі Ви не маєте прав голосувати у цьому форумі Ви можете додати атачмент до цього форуму Ви можете завантажувати файли з цього форуму
|
|
|