Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Daomaster

|
Написане: 06.08.2007 16:07:17 Тема повідомлення: |
|
|
А с кем сожно объединиться, чтобы объявить бойкот украинскому дубляжу русских и советских фильмов и анимационных лент? Заранее благодарен за ответ! |
|
Догори |
|
 |
mojo-jojo

|
Написане: 06.08.2007 16:25:07 Тема повідомлення: |
|
|
Со мной! Держимся вместе товарищ  |
|
Догори |
|
 |
Princeton_Tomorrow
|
Написане: 06.08.2007 20:26:42 Тема повідомлення: |
|
|
мені здається, що дехто бажає покинути цей форум, це стосується насамперед тих, хто проти перекладів фільмів українською мовою _________________ Hey You follow me
I'll take the lead can't you see
Don't you question me
You just do what I say
(з творіння Avril Lavigne - I don't have to try) |
|
Догори |
|
 |
Daomaster

|
Написане: 06.08.2007 20:44:15 Тема повідомлення: |
|
|
Princeton_Tomorrow написав: | мені здається, що дехто бажає покинути цей форум, це стосується насамперед тих, хто проти перекладів фільмів українською мовою |
Я против идиотизма и перегибов во всем. А покидать мне форум или нет, звыняйте, это не Ваше дело. |
|
Догори |
|
 |
mojo-jojo

|
Написане: 06.08.2007 23:27:15 Тема повідомлення: |
|
|
А кто против? Пусть перводятся. Только русские и советские фильмы не трогайте. Все помойму в Украине свободно владеют русским, зачем зря фильм переиначивать.
Я вообще за язык оригинала!
Princeton_Tomorrow написав: | мені здається, що дехто бажає покинути цей форум, це стосується насамперед тих, хто проти перекладів фільмів українською мовою |
Вы етим постом что хотели сказать? Что на етом форуме есть место только для патриотов? |
|
Догори |
|
 |
Парвулеско
|
Написане: 07.08.2007 18:13:39 Тема повідомлення: |
|
|
негарно...
Ще й прямий заклик до обмеження чиєїсь свободи своєю. А я вже почав сприймати Вас всерйоз.
mojo-jojo написав: | Только русские и советские фильмы не трогайте.
Я вообще за язык оригинала! |
Підтримую. Мова оригіналу + субтитри. |
|
Догори |
|
 |
KINO_in_KIEV

|
Написане: 29.01.2008 00:36:40 Тема повідомлення: |
|
|
Власне що зміниться якщо група людей себе обмежить в перегляді кіно яке вийшло в прокат на російській мові ? Треба лобіювати тему українського перекладу і тоді буде користь. _________________ Часто посещаю кинотеатры Киева ! |
|
Догори |
|
 |
lomik2008
|
Написане: 25.02.2008 21:54:48 Тема повідомлення: |
|
|
Я багато років прожив в СССр. Майже всі фільми в прокаті були російською. Від цього китайцем я не став. Російські фільми хай в прокаті російською мовою адже всі її розуміють. Західноєвропейські і американські нехай дублюють українською. Не думаю що тут проблема. Проблема в тому що українську не поважають на сході. а російську не поважають на заході україни. Оце реальна проблема. Щодо мене то буду радий якби західноукраїнських націоналістів і антиукраїнські елементи на сході зібрали в одну кучу і десь вивезли. Далеко, В республіку Нагуру. Нехай там Впровадять російську мову другою державною дублюють фільми українською а в перерві між дубляжем кулачні бої. РЖУНІМАГУ поляк Корчинський піарить українську націоналістичну думку а єврей Жириновський расейську. Шофер знає куди їде |
|
Догори |
|
 |
Tomash

|
Написане: 03.03.2008 14:22:15 Тема повідомлення: |
|
|
Афтар, выпей йаду
Доигрались блин.. Теперь часть фильмов нельзя увидеть в кинотеатрах только потому, что они на русском языке!
Можно подумать что мы кроме украинского языка другого не понимаем!
Для меня русский язык - родной.
Я ничего не имею против украинского перевода. Наоборот, есть очень удачные работы..
А недавно по СТБ шла программа про Гайдая.. Так там Операцию Ы дублировали на УКРАИНСКИЙ ЯзЫК! Простебались и не стыдно..
Дело доходит до абсурда..
Цитата: | яке вийшло в прокат на російській мові |
Російською мовою.. |
|
Догори |
|
 |
fun_wedd
|
Написане: 15.11.2008 17:48:17 Тема повідомлення: |
|
|
Tomash написав: |
Дело доходит до абсурда..
Цитата: | яке вийшло в прокат на російській мові |
Російською мовою.. |
+10
очень часто ярые сторонники украинизации даже на школьном уровне не знают ЛИТЕРАТУРНОГО украинского языка, а культура, господа, суржик не принимает. Давайте для начала научимся уважать друг друга - это будет намного эффективнее!!! _________________ http://funkino.ru - каталог популярных фильмов, высокая скорость скачивания |
|
Догори |
|
 |
Indi
|
Написане: 16.11.2008 22:03:11 Тема повідомлення: укр |
|
|
здається за результатами зборів в прокаті, що ті, що відмовилися від переглядів фільмів українською мовою, взагалі не ходядть у кіно - якою б мовою воно не йшло. їм більш важлива їх позиція, а не кінематограф. самі собі тихенько іноді качають в неті в поганої якості і дивляться на маленькому екрані тією самою російською. |
|
Догори |
|
 |
|