Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
djakosh
|
Написане: 27.04.2006 12:54:55 Тема повідомлення: Хелп! навчіть! |
|
|
Є кінокамера і шалене бажання знімати. ідей купа. людей зацікавлених теж. але ж не вистачає знань.
основи операторства? і навідь де купити 16 мм плівку?
ДОПОМОЖІТЬ
|
|
Догори |
|
 |
denya Адміністратор форуму

|
Написане: 27.04.2006 14:48:56 Тема повідомлення: Re: Хелп! навчіть! |
|
|
djakosh написав: | основи операторства? |
Як на мене, існує два варіанти опанування майстерності зйомки:
1) вступити до спеціального навчального закладу.
2) більше знімати й з кожною наступною зйомкою працювати над помилками.
djakosh написав: | і навідь де купити 16 мм плівку? |
Теж два варіанти від мене:
1) Звернутись до представництва KODAK - тел. 258 63 00
2) Звернутись до київських продакшн-компаній. У них часто лишаються так звані "горіхи" (залишки плівки після зйомок), там можна придбати кіноплівку дешевше
_________________ Денис Лущик
редактор |
|
Догори |
|
 |
djakosh
|
Написане: 27.04.2006 18:08:47 Тема повідомлення: |
|
|
наразі дякую за тел
|
|
Догори |
|
 |

|
Написане: 27.04.2006 19:01:29 Тема повідомлення: |
|
|
Прошу!
Звертайтесь, якщо будуть ще якісь питання. Я, звичайно, можу й телефони продакшн-компаній викласти, але процес пошуку може зайняти певний час. Якщо ця інформація цікавить, готовий вільним часом пожертвувати
редактор |
|
Догори |
|
 |
Антон
З нами з: 27.04.06 Повідомлення: 3 Звідки: Україна, Київ, ПРЕ
|
Написане: 30.04.2006 18:00:52 Тема повідомлення: Re: Хелп! навчіть! |
|
|
djakosh написав: | Є кінокамера |
Трохи шокований))) Друже, тобі пощастило
_________________ Йожыг - эта писец! |
|
Догори |
|
 |
Indi
|
Написане: 04.05.2006 17:16:41 Тема повідомлення: |
|
|
чому шокований? стару, але діючу кінокамеру 16 мм дуже легко купити. раніше на сєнкє продавали на секонд-хенд ринку. десь грн за 150 можна було купити. інша справа, де її потім проявляти-друкувати і т.п.
|
|
Догори |
|
 |

|
Написане: 04.05.2006 17:27:33 Тема повідомлення: |
|
|
Ну 16мм не так вже й легко, але можливо. Легше 8мм, вони по 150 гривень і зараз продаються.
редактор |
|
Догори |
|
 |
Веселка

|
Написане: 04.05.2006 20:29:26 Тема повідомлення: |
|
|
Де продаються??? Скажіть!!!
Вибачте за емоційність
_________________ Зберігайте віру в себе, навіть якщо у вас ніхто не вірить!!! |
|
Догори |
|
 |

|
Написане: 05.05.2006 09:47:52 Тема повідомлення: |
|
|
Яка камера цікавить?
редактор |
|
Догори |
|
 |
Веселка

|
Написане: 05.05.2006 20:42:38 Тема повідомлення: |
|
|
Хоча б 8мм... Скільки коштує в обслуговуванні? І тут ще проблема з плівкою, навряд чи я зможу її знайти в своєму місті...
_________________ Зберігайте віру в себе, навіть якщо у вас ніхто не вірить!!! |
|
Догори |
|
 |

|
Написане: 06.05.2006 09:13:18 Тема повідомлення: |
|
|
Коштує від 100 гривень. Знайти можна в об'явах газети AVISO, на київських "барахолках".
Не дуже зрозумів про обслуговування?
А от далі найважче... Плівка та її обробка. Існує два шляхи:
1) Знайти стару плівку (можна тим самим шляхом, що і камеру) і самому її проявити.
2) Фірма KODAK продовжує виробляти цей формат. У Франції діє така схема - Ви купуєте плівку, одразу сплачуючи її обробку і пересилку (по Франції). Тобто, купили, познімали, відправили на KODAK, отримали кіно Якщо є друзі у Франції, знімайте!!! Ця схема може діяти в інших країнах, я просто не знаю.
У мене до Вас питання. А чим відео Вас не влаштовує
редактор |
|
Догори |
|
 |
Веселка

|
Написане: 06.05.2006 15:06:57 Тема повідомлення: |
|
|
Велике спасібі за інфу!!! Тепер ще треба до Києва дібратися на "барахолку"))) Знати б ще, де вона знаходиться... А от із Францією проблем більше буде...
А стосовно відео, що не кажіть, не те відчуття. Плівка дисциплінує, вона змушує нас відібрати най-най-найкраще. А на відео ти дозволяєш собі знімати все-все-все, а потім коли сідаєш за монтаж... От тут починаються проблеми. Як з такої кількості знятого відібрати те, що дійсно важливо?
І взагалі, я люблю вчитися всьому новому. Вважаю з відео треба починати, а далі...
P.S. Ще раз дякую
|
Догори |
|
 |
dima_elf Адміністратор форуму

|
Написане: 06.05.2006 15:39:23 Тема повідомлення: |
|
|
не розумію чому ви так категорично відмовляєтеся від відео, цифрового запису...
при зніманні чогось...сюжетного, якусь новелку-сценку, то краще за цифрове відео важко уявити...
звісно більшість...великих людей кінематографу, кажуть що цифрове кіно - це вже не кіно, що на цифрову камеру шедевру не знімеш...але для того щоб зрозуміти чи це дійсно твоє, чи у випадку якщо в руки попадає достойна камери ти погравшись півроку не забудеш про неї...якщо за допомогою цифрової камери ти все ж знімаєш якусь короткометражку, організувавши людей, монтаж і все-все-все інше то лише тоді можна брати в руки справжню камеру, але й від цифрової думаю не обов’язково відмовлятися...
та й плівки скільки можна перепсувати якщо сам вчишся знімати...от навіть коли я знімав відео на цифрову фото(!)камеру, відзняв дублів десять – дивишся: світло не те, чому?прожектор (проста настільна лампа=))) не так направлена; зображення трясеться – потрібно придумати щось на кшталт штативу....таких нюансів безліч...
і можливо вам трохи смішно це читати, але оскільки в мене немає спец.освіти і все що я може сказати так це те що я просто дуже люблю кіно...і хочу знімати...я не претендую на великий екран, але якщо я за допомогою все тієї ж фотокамери і пластиліну (який я після глибокого дитинства взяв перший раз в руки) зліпив-відзняв декілька сценок, які визвали емоції у тих хто переглядав це (зазвичай: тобі пора лікуватися, тебе пропишуть в палаті №6, але в декого викликало це щирий сміх і вони казали що це дійсно цікаво) то я радий що зробив це, посидівши пів ночі за цією справою...
|
|
Догори |
|
 |
hsm Адміністратор форуму

|
Написане: 06.05.2006 16:46:29 Тема повідомлення: |
|
|
А ти можеш викласти щось з відзнятого?
|
|
Догори |
|
 |
dima_elf Адміністратор форуму

|
Написане: 06.05.2006 17:58:48 Тема повідомлення: |
|
|
hsm написав: | А ти можеш викласти щось з відзнятого? |
в мене далеко не найкращий інтернет тож відео викласти не реально, а от те що в когось можливо повернеться язик назвати анімацією, будь-ласка...
Опис: |
|
 Завантажити |
Файл: |
2311.rar |
Розмір файлу: |
208.3 KB |
Завантажений: |
2272 |
|
|
Догори |