2003 літо (18)

Документальний рахунок Сергія Буковського. Сергій Тримбач про серіял режисера Буковського «Війна. Український рахунок», вдостоєний Шевченківської премії. Дмитро Десятерик про фільм Буковського «Червона земля», в якому йдеться про бразильців українського походження.

Ганна Шерман про «Обличчя протесту», покладений на «полицю» фільм Андрія Шевченка, що веде про опозиційний політичний рух із назвою «Україна без Кучми». Аналіз фільму одесита Миколи Седнєва «Вишивальниця в сутінках» і творчого доробку швейцарського кіномайстра Даніеля Шмідта. Ігор Грабович розмірковує над життєвим шляхом боксерів братів Кличків, спираючись на стрічку про них «Дзеркальні брати». Олена Новікова досліджує життєвий і твочий шлях акторки українського походження Анни Стен.

В цьому числі часопису наступні випуски «KINO-KOЛОгазети» й «KINO-KOЛОальбому». В розділі «KINO-KOЛОсюжети» можна ознайомитися з другою частиною спогадів першого директора Одеської кіностудії/кінофабрики Михайла Капчинського, а також сценарієм Олексія Росича «Останній забій», що вдостоєний першої премії кіносценарного конкурсу «Коронація слова».

KINO-KOЛО

Часопис, що виходив із такою назвою 1997 – 2008 років