Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
faustmax
|
Написане: 24.04.2006 17:34:43 Тема повідомлення: |
|
|
"Беги Лола, беги" вполне реально купить на dvd. Тем более что его когда-то, лет 6 назад, очень активно крутили по вем телеканалам. |
|
Догори |
|
 |
hsm Адміністратор форуму

|
Написане: 25.04.2006 10:23:49 Тема повідомлення: |
|
|
Я колись франкенштейна 31-го качав з сервера універу, можу викласти куди треба. |
|
Догори |
|
 |
Voytenko Адміністратор форуму

|
Написане: 25.04.2006 13:23:46 Тема повідомлення: |
|
|
dima_elf написав: | хотілося б почути слова пана Войтенка...
чи має хоча б якийсь сенс ця тема?! |
...безумовно, має сенс... будь-який зворотній зв'язок важливий - від зауважень до побажань... розумію сумніви: от ми тут пишемо, а показуватимуть все-одно інше... звісно, формування програми багато в чому залежить від можливості вибору серед фільмів, на які вже придбані права... тому програма зазвичай відома на багато місяців наперед... та коли будуть нові закупівлі, чому ж не звернути увагу саме на фільми, що ви їх пропонуєте на форумі?.. тому я вдячний за всі пропозиції й обіцяю за можливості передусім зважати на них... _________________ Володимир Войтенко
головний редактор
KINO-KOЛО |
|
Догори |
|
 |
RA
|
Написане: 25.04.2006 17:31:59 Тема повідомлення: |
|
|
СОКУРОВ!!!
може продовжимо- Наприклад, "Отец и сын"..? _________________ Поздно раскаянье, суть вдохновения -Только желание - суть поражения. |
|
Догори |
|
 |
faustmax
|
Написане: 25.04.2006 21:33:54 Тема повідомлення: |
|
|
А вообще неплохо было бы повторить "Апокалипсис сегодня" Копполы причем именно в режиссерской версии. Вы его показывали в начале января, но время то было такое самое понимаете, фильм как-то прошел мимо ума... |
|
Догори |
|
 |
dima_elf Адміністратор форуму

|
Написане: 25.04.2006 21:54:36 Тема повідомлення: |
|
|
faustmax написав: | А вообще неплохо было бы повторить "Апокалипсис сегодня" Копполы причем именно в режиссерской версии. Вы его показывали в начале января, но время то было такое самое понимаете, фильм как-то прошел мимо ума... |
ну не скажіть!!!фільм пройшов "вдоль і впоперек" того самого ума!!! я не думаю що доцільним буде повтор. і як люблять у нас на форумі додавати: фільм легко знайти на двд... |
|
Догори |
|
 |

|
Написане: 26.04.2006 09:53:06 Тема повідомлення: |
|
|
faustmax написав: | А вообще неплохо было бы повторить "Апокалипсис сегодня" Копполы причем именно в режиссерской версии. Вы его показывали в начале января, но время то было такое самое понимаете, фильм как-то прошел мимо ума... |
...в АРҐУМЕНТІ - ось вже майже 7 років - практикується тільки один показ фільму, без повторів... хоча та сама стрічка може повторно демонструватися на "1+1", але вже не в нашій програмі...  _________________ Володимир Войтенко
головний редактор
KINO-KOЛО |
|
Догори |
|
 |
Orchidius

|
Написане: 02.05.2006 00:51:48 Тема повідомлення: |
|
|
Здається, в "Аргументі" ще не було жодного фільму Роберта Олтмена. Добре було б зробити невеличку ретроспективу.  |
|
Догори |
|
 |

|
Написане: 03.05.2006 16:26:50 Тема повідомлення: |
|
|
...в АРҐУМЕНТІ був "МЕШ" Олтмена... стосовно ретроспективи - поки що інших фільмів у нас нема... але матимемо на увазі...  _________________ Володимир Войтенко
головний редактор
KINO-KOЛО |
|
Догори |
|
 |
ZAMBIE
|
Написане: 03.05.2006 21:29:45 Тема повідомлення: |
|
|
Ще було б непогано показати трилогію Тенгіза Абуладзе. На Петрівці знайшла тільки "Покаяние", а інших двох чомусь немає. Чи то мені так щастить... |
|
Догори |
|
 |
Веселка

|
Написане: 11.05.2006 18:48:35 Тема повідомлення: |
|
|
Хочу ще додати фільмів:"Одисея-2001" С. Кубрика, "Солярис" (перший), "Тіні забутих предків" С. Параджанова і перші роботи Терренса Маліка! Або підкажіть, будь ласка, де це можна знайти...  _________________ Зберігайте віру в себе, навіть якщо у вас ніхто не вірить!!! |
|
Догори |
|
 |
Gorilla

|
Написане: 12.05.2006 11:56:28 Тема повідомлення: |
|
|
І "Космічна Одисея", і "Соляріс" Тарковського в "Арґументі" були, сто відсотків. Причому, "Одисея" - англійською мовою з українськими субтитрами. "Тіні забутих предків" "1+1" показував неодноразово, востаннє - на День Незалежності минулого року. А "Badlands" і "Days of Heaven" Маліка "Арґумент" колись обіцяв показати. Можливо, пан Войтенко відповість конкретніше? |
|
Догори |
|
 |
Веселка

|
Написане: 12.05.2006 15:36:17 Тема повідомлення: |
|
|
За програмою почала тільки нещодавно стежити... От собі й маю...
Та все одно спасибі!
Чекатимемо на Маліка _________________ Зберігайте віру в себе, навіть якщо у вас ніхто не вірить!!! |
|
Догори |
|
 |

|
Написане: 12.05.2006 19:13:57 Тема повідомлення: |
|
|
...про фільми Теренса Маліка...так, виникли деякі технічні проблеми з отриманням прав на показ...сподіваюся, що вони з розряду технічних не перейдуть у якийсь інший розряд, і восени цього року ми зможемо показати обіцяні фільми...наразі конкретніше відповісти не можу... дякую, що пам'ятаєте, дякую за нагадування... _________________ Володимир Войтенко
головний редактор
KINO-KOЛО |
|
Догори |
|
 |
faustmax
|
Написане: 14.05.2006 11:46:11 Тема повідомлення: |
|
|
Одиссея была... Да, на английском языке, да с субтитрами.. Если уж показывать второй раз то переводную версию.. Насчет Соляриса не помню, но этот фильм и так легко достать... |
|
Догори |
|
 |
|